test

test
3 april 2018 zeddje

Een nieuw huis inrichten? Dan zoek je vakmensen. Van loodgieter tot schilder. Voor ‘UwVakmensen.nl’ schreven we een informatieve brochure.

Doel van UwVakmensen.nl is om mensen die verhuizen of hun woning grondig willen opknappen, te ontzorgen. VolkerWessels Vastgoed, die de woningen in ParkHarga ontwikkelt en bouwt, reikte deze service graag uit aan de kopers van hun woningen

 

Wij ontzorgen u.
Dat scheelt stress!

Wij zijn vanaf het begin bij het project betrokken en staan in nauw contact met de aannemer en ontwikkelaar. Heeft u vragen dan kunnen wij die direct voor u beantwoord krijgen. Wij weten immers precies aan wie we die specifieke vraag het beste kunnen stellen. U heeft vaak al genoeg aan uw hoofd bij de voorbereiding van een verhuizing!

Al tijdens de bouw kunnen wij in uw woning gaan meten en de nodige voorbereidingen treffen.

We weten goed wat we u beloven. Want we hebben ruime ervaring door decennia lang opdrachten vanuit projectontwikkeling, de hotelsector, vanuit retail en natuurlijk via ontelbare consumenten. Samen met onze partners binnen UwVakmensen hebben we voldoende volume om alle kopers tegelijk te kunnen bedienen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*