Hallo, wij zijn entorno! Wij werken samen…

Teamgeest

HC koppelt teamgeest, creativiteit en competenties. Voor elke opdracht zetten we het meest geschikte team op de pedalen. We hechten veel waarde aan een fijne samenwerking. Vanzelfsprekend leveren we op tijd én binnen budget.

Er staat een breed peloton van geselecteerde vakmensen met eigen expertises voor u klaar. Denk aan strategisch ontwerpers, vormgevers, fotografen, drukkers, illustratoren, webontwikkelaars, social media managers, etc.

Heeft u uw eigen prefered suppliers?
Dan werken we daarmee net zo lief samen!

Wat zeggen onze partners

 • Met Janet werk ik al sinds 2003 samen. De ene keer als opdrachtgever, de andere keer als partner voor een gezamenlijke klant. We houden allebei van een strakke organisatie en een kloppende begroting. Qua kennis en ervaring vullen we elkaar dan ook prima aan. Janet’s enthousiasme en creativiteit werken heel aanstekelijk. Haar opgewekte karakter zorgt ervoor dat het ook nog eens heel leuk is om met haar samen te werken. Het is fijn om een partner te hebben waar je op kunt bouwen!

  Petra Hickendorff, eigenaar
  Petra Hickendorff, eigenaarViva La Vida Events
 • Janet kent de binnenstad van Schiedam als geen ander. Zij werkt pro-actief, ziet kansen waar anderen belemmeringen zien en steekt veel tijd in het onderhouden van goede relaties met ondernemers, pandeigenaren, gemeente en andere belanghebbenden. Ze heeft een lange adem, geeft niet gauw op en weet anderen mee te nemen in haar toekomstvisie. Janet legt de lat hoog, voor haar eigen prestaties maar ook voor wat zij wil bereiken. De weg daar naartoe mag ‘bumpy’ zijn, als het resultaat maar zo wordt als zij wil. Met haar optimisme weet ze gestelde doelen ook bijna altijd te verwezenlijken.

  Hanke van de Putte, voorzitter bestuur
  Hanke van de Putte, voorzitter bestuurStichting DeWinkelmeiden
 • Met Janet is het gewoon lekker werken. Aan een logo of nieuwe huisstijl voor een klant, of haar eigen nieuwe website. Snel, open en eerlijk. Daar hou ik van.

  Barry Roosloot
  Barry Rooslootfekt

Met deze specialisten werkt HC graag samen:

Grafisch vormgevers

Ontwerpwerk
Fekt
Esens Design
Fun-key

Evenementen-bureaus

Viva la Vida Events
Fun-key Events

Webontwikkelaars

Fekt
Esens Design
Ontwerpwerk

Social media management

Het Ministerie van Online

Tentoonstellings-ontwerpers en winkelinrichters

Edith Gruson, ProArtsDesign