Klassieker
Random Runner

De Random Runner 15 is een echte klassieker onder de speelautomaten. Wie in de jaren tachtig van de vorige eeuw ooit een café of snackbar heeft bezocht, herkent onmiddellijk de iconische fruitsymbolen die deze automaat rijk is. We zijn inmiddels ruim 35 jaar verder in de tijd en de Random Runner heeft nog niets van z'n aantrekkingskracht verloren. Je kunt (hernieuwd) kennismaken met de Random Runner in 5 vestigingen van Holland Casino.

Basisspel en features

Random Runner 15 heeft niet zomaar de 15 in z'n naam staan. Het spel heeft 5 reels en wordt gespeeld met 3 clusters met 5 winlijnen per cluster. De maximale lengte van een combinatie is 3 symbolen. Bij een vol scherm (bijvoorbeeld een vol scherm druiven) krijgt de speler dus 15 maal de prijs van 3 druiven uitbetaald.

Sterren

De ster is het hoogst betalende symbool in Random Runner 15 en is goed voor een uitbetaling van 1000 keer de inzet op de winnende winlijn. De ster is geen symbool als de andere symbolen op de reels: dit symbool komt namelijk alleen terug bovenop een ander symbool. Weet je 3 keer hetzelfde symbool én 3 keer een ster op hetzelfde symbool te krijgen, dan win je beide prijzen.

Inzetten

Random Runner 15 wordt aangeboden bij een minimale inzet van € 0,15 óf € 0,75. Welk minimum van toepassing is is afhankelijk van de variant die in jouw favoriete vestiging wordt aangeboden.

De Random Runners met een minimum inzet van € 0,15 vind je in Utrecht en Eindhoven. In Amsterdam Sloterdijk en Rotterdam kan je spelen bij een minimum inzet van € 0,75,- en in Venlo vind je beide varianten. Wil je meer weten? Vraag ernaar bij onze medewerkers!

  • speelautomaten
  • Random Runner

Ontdek de magie van
Random Runner 15

Kom langs en ontdek alle features van deze klassieker onder de speelautomaten. Bekijk de video en ervaar wat je te wachten staat!

Bekijk de videoBekijk de video

Waar
te spelen?