Money Link

Spel van de maand
Money Link

Aan jou de opdracht om de geheime rijkdommen van de Grote Onsterfelijken van Azië en de machtige Farao's van Egypte te onthullen op de Money Link™ speelautomaten. Beide thema's, zowel Egyptian Riches, als The Great Immortals, vind je terug in jouw favoriete vestiging. Probeer ze uit!

Basisspel
en features

Basisspel

De Money Link is een progressive link concept dat in alle vestigingen staat. In elke vestiging kan men kiezen uit 2 verschillende spelthema’s die bij dit concept horen. Voor elk spel geldt dat de minimum inzet 50 cent is en bij alle spellen maak je kans op de 3 aantrekkelijke progressive jackpots. Met spelthema’s (speltitels) Egyptian Riches en The Great Immortals is Money Link begin 2020 geïntroduceerd.

Money Link™ feature

Beide Spellen kennen deze feature. Zodra tijdens het basisspel 6 of meer gouden muntsymbolen worden gewonnen start de Money Link Feature met 3 extra spins, die worden gereset als er 1 of meer gouden munten bijvallen. Als de spinteller op nul staat, worden alle prijzen in de gouden munten bij elkaar opgeteld. Naast geldprijzen kunnen hier ook de verschillende progressive jackpots worden gewonnen, waarbij de hoogste start met een bedrag van maar liefst 10.000 Euro.
 

Tevens kunnen bij beide spelthema’s 8 vrije spellen worden gewonnen als 3 scattered symbolen verschijnen in het basisspel. Tijdens deze vrije spellen zijn er extra Gouden Deuren mysterysymbolen, waarachter meer winnende combinaties schuilen.

Inzet
vanaf 50 cent

Inzet vanaf 50 cent op 1 cent creditwaarde tot 75 euro met 10 cent credit waarde. 

Waar
te spelen?