Joe Blow Gold

Spel van de maand
Joe Blow Gold

Tegenwoordig denken we bij de term gold digger aan iemand die relaties met een ander aangaat enkel met het doel om die ander van zijn geld af te helpen. Waar is de tijd gebleven dat goud graven nog een eerzaam beroep was? Daarvoor moeten we terug naar het Wilde Westen. Joe Blow Gold is nog van de oude stempel. Deze cowboy weet gewapend met dynamietstaven kruiwagens vol goudklompen op te graven. Het kan er ruig aan toegaan, maar de beloning is er dan ook naar. Zo gaat dat in het Wilde Westen!

Deze speelautomaat met vijf rollen kan bij elke draai een of meer dynamiet-symbolen opleveren. Heb je er drie in een willekeurige rol, dan is de rol 'wild' voor de drie volgende spins. Je kunt al vrij snel meerdere rollen 'wild' krijgen. Lukt het je om in die drie spins  drie dynamietstaven in een van de andere rollen te vinden, dan dan krijg je nog meer spins met alle 'wild' rollen.

Als je het voor elkaar krijgt om met dynamiet alle rollen wild te krijgen, dan kan je alvast je eigen kruiwagen klaarzetten. Go with Joe Blow Gold!

Basisspel
en features

Basisspel

Speel Joe Blow Gold, een spel met een aantrekkelijke jackpot! Het basisspel speel je op 5 rollen met 30 winlijnen. Ofwel ieder spel 30 mogelijke kansen op een win. Alle wincombinaties zijn van links naar rechts (rol 1 naar rol 5).

Wild

Het spel kent Wild symbolen. Deze kunnen bij elk spel voorkomen. Daarnaast kent het spel een, twee of drie dynamietstaven. Die spaar je op boven elke rol. Heb je er drie verzameld boven een rol dan verandert die rol voor de komende 3 spellen in Wild symbolen. En heb je binnen die drie spellen een volgende rol die ook drie dynamietstaven bevat,  dan wordt voor elke rol de teller weer op drie gezet! Dus als je geluk hebt kun je één tot en met vijf rollen met Wilds verzamelen.

Free Games

Heb je in het basisspel de drie of meer Joe Blow (JB) symbolen dan ga je naar de Free Games Mode. Je krijgt hierbij minimaal 10 vrije spellen. En als je gedurende die vrije spellen in een spel nogmaals twee of meer JB symbolen hebt, dan krijg je vijf extra vrije spellen erbij. De dynamietstaven worden vanuit het basisspel meegenomen naar de Free Games en als de Free Games afgelopen zijn gaan ze ook mee terug naar het basisspel. Verder kun je nog gedurende de Free Games zogenaamde random Wilds extra krijgen op de rollen. Als je binnen de Free Games 15 dynamietstaven hebt verzameld op de teller dan win je de Jackpot! Maar pas op, als je de random Wilds krijgt in de Free Games gaat de teller weer terug naar nul.

Inzet
vanaf 60 cent

Inzet vanaf 60 cent tot een maximum van 3 euro per spel.

Waar
te spelen?