Gold Fish Feeding Time

Spel van de maand
Gold Fish Feeding Time

Heb je ooit een goudvis als huisdier gehad, dan weet je: goudvissen moet je niet teveel voer geven en ook niet laten rondzwemmen in een ronde vissenkom. De makers van Gold Fish Feeding Time zijn waarschijnlijk niet op de hoogte van deze ongeschreven regels, want in ons spel van de maand worden deze regels moet voeten getreden. Maar dat maakt het spel wel zo leuk! Houd je adem in en neem een duik in de onderwaterwereld van Gold Fish Feeding Time!

Basisspel
en features

Het spelconcept Gold Fish Feeding Time is een progressive link concept dat sinds kort in 8 van de 14 vestigingen staat. Het spel wordt aangeboden in Amsterdam Centrum, Amsterdam West, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Venlo.

Gold Fish Feed Time wordt aangeboden met 2 spellen: "Treasure" en "Castle". Beide spellen bevatten een zee aan features, zoals wilds, vrije spellen en het winnen van (progressive) jackpots. Een bonusronde wordt gewonnen als 1 van de 3 vissenkommen breekt. Dit gebeurt als de vis te groot is voor de vissenkom. De vissen groeien als de visvoer- bonus symbolen tijdens het basisspel op de rollen verschijnen. Het ultieme doel is om meerdere vissenkommen tegelijk te laten breken, zodat er een gecombineerde bonusronde met meerdere features plaatsvindt.

Inzet
vanaf 50 cent

De minimum inzet voor elk spel is 60 cent en je maakt kans op een van 2 aantrekkelijke progressive jackpots.

Waar
te spelen?