Spel van de maand
Frankenstein

Weten we allemaal nog het verhaal van het Monster van Frankenstein? Even bijpraten: Victor Frankenstein, een jonge wetenschapper die geobsedeerd is door het idee om levenloos materiaal tot leven te brengen, sleutelt met geestdrift aan zijn vinding in een poging om een een vriend en metgezel te scheppen.

Het wezen dat Frankenstein tot leven weet te brengen ("It's alive!"), is in de ogen van anderen echter geen vriendelijke vriend, maar een afschrikwekkend monster. Het Monster van Frankenstein is misschien niet de knapste, maar inmiddels al 206 jaar oud en nog springlevend. Dat bewijst onze nieuwe speelautomaat waarin hij opnieuw zorgt voor angstaanjagende spanning. Ontdek deze automaat in onze vestigingen!

Basisspel
en features

Het basisspel van Frankenstein wordt gespeeld met 5 rollen, met 3 zichtbare symbolen per rol. Het doel van het spel is het behalen van Power Up’s en het triggeren van de It’s Alive! Feature, of het behalen van het bonusspel.

Power Up's

Wanneer je het Power Up symbool verzamelt op de eerste rol wordt aan een van de It’s Alive! prijzen, met uitzondering van de Grand, een multiplier toegevoegd.

It's Alive! feature

De It’s Alive! feature wordt getriggerd wanneer je tenminste één It’s Alive! symbool op de eerste rol verzamelt. Op rol 2 t/m 5 moet je vervolgens tenminste 1 Frankenstein symbool verzamelen om de feature te starten.

Per verzameld It’s Alive! symbool win je x keer het aantal verzamelde Frankenstein symbolen aan willekeurige It’s Alive prijzen:

  • Stel je draait 1 It’s Alive symbool op rol 1, en 3 Frankenstein symbolen verspreid op rol 2 t/m 5, dan win je 1 x 3 = 3 It’s Alive prijzen.

  • Verzamel je 2 It’s Alive symbolen op rol 1, en 3 Frankenstein symbolen verspreid op rol 2 t/m 5, dan win je 2 x 3 = 6 It’s Alive prijzen.

  • De It’s Alive prijzen die gekozen worden door de Frankenstein symbolen zijn willekeurig.

  • Een It’s Alive prijs kan meermaals verdiend worden tijdens één It’s Alive feature.

  • Wanneer er een It’s Alive prijs met een multiplier wordt gewonnen, wordt de multiplier gereset naar 0.

Free games

Je behaalt de Free Games bonus wanneer je 3 Free Games symbolen hebt verzameld. Deze symbolen komen alleen voor op rol 1, 3 en 5. De Free Games bonus levert je 8 gratis spellen op.

Tijdens de bonusspel hebben de rollen 5 in plaats van 3 symbolen en dat is goed nieuws, want daarmee wordt je kans op het winnen van een It’s Alive! feature aanzienlijk vergroot.

De multipliers op de It’s Alive prijzen zijn tijdens de Free Games bonus gelocked en resetten niet bij het winnen van de prijs. Met 2 gescatterde Free Games symbolen kan je de bonus retriggeren.

Inzet en progressives

Het spel kent 14 It’s Alive! prijzen, waarvan de Major, Super en Grand progressive zijn. De startout van deze progressives zijn:

  • Major € 500,-

  • Super € 2.000,-

  • Grand € 10.000,-

Frankenstein is bespeelbaar vanaf € 0,60 per spel.

Ga de strijd met het monster aan

Maak kennis met Frankenstein

Kom langs en ontdek alle features van deze gruwelijke speelautomaat. Bekijk de video en proef wat je te wachten staat!

Waar
te spelen?