Fortune Coin

Spel van de maand
Fortune Coin

Chinese munten hebben van oudsher een ronde vorm met een vierkant gat in het midden. Tot in de twintigste eeuw werden ze nog gebruikt als betaalmiddel. Tegenwoordig worden de munten gezien als geluksmunten en hebben ze nog steeds een plek in de traditionele Chinese geneeskunde en Feng shui. De ronde vorm staat voor de hemel, terwijl het vierkante gat de aarde voorstelt.

Op onze Fortune Coin speelautomaten hoef je geen hemel en aarde te bewegen om geluksmunten te vinden. De rijkelijk versierde rollen gevuld met gouden standbeelden zorgen voor een prachtig gezicht. Je begeeft je in een donker bamboebos waarbij de diepblauwe schaduw een perfect contrast vormt met de gouden standbeelden en felgekleurde speelkaartpictogrammen die de rollen vullen. Als je van slots met een Aziatische stijl houdt, dan zal je zeker onder de indruk zijn van deze speelautomaat. Je kunt de Fortune Coin speelautomaat in bijna al onze vestigingen terugvinden. Vraag onze medewerkers waar je 'm kunt vinden!

Basisspel
en features

Basisspel

Het basisspel speel je op 5 rollen met de zogenaamde 243 Ways. Ofwel elk spel kent 243 mogelijke kansen op een win. Alle wincombinaties zijn van links naar rechts (rol 1 naar rol 5).

Wild

De Draak telt als WILD-symbool. Dit symbool vervangt elk ander symbool, behalve het Coin symbool.

Bonusronde en Free Games

Heb je in het basisspel de drie of meer Dragon Head symbolen, dan kom je in de Free Games ronde. In de Free Games rondes worden alle lagere symbolen vervangen door hogere winsymbolen. In deze Free Games maak je kans op geldprijzen, meer vrije spelen of de Jackpot Bonusronde. In de Jackpot Bonusronde kies je uit de getoonde symbolen. Heb je drie gelijke jackpotsymbolen (Mini, Minor, Major of Maxi) dan win je die betreffende jackpot. Daarbij kun je ook nog Jackpotverdubbelaars winnen waarmee je uitkering nog hoger wordt.

De hoogte van de jackpots is afhankelijk van je inzet in dat spel en start, bij de laagste inzet van 60 cent, van klein naar groot op 5, 10, 25 en 100 euro. Bij een maximum inzet worden de startbedragen 25, 50, 125 en 500 euro.

©2021 IGT. De handelsmerken en/of dienstmerken die hierin worden gebruikt zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van IGT, haar dochterondernemingen of haar licentiegevers. Artwork, beschrijvingen, spel, foto's, video's en andere afgebeelde productdetails zijn onderhevig aan verandering.

Inzet
vanaf 60 cent

Inzet vanaf 60 cent tot een maximum van 3 euro per spel.

Waar
te spelen?