Duo Fu Duo Cai
88 Fortunes & 5 Treasures

Spel van de maand
Duo Fu Duo Cai

In de magische wereld van Duo Fu Duo Cai 88 Fortunes and 5 Treasures draait alles om geluk en voorspoed. En dat blijkt ook uit alles. Neem het getal 8. Dat is in China een geluksgetal. Acht is "ba" en klinkt ongeveer hetzelfde als het woord "fa" dat staat voor voorspoed en rijkdom. Bovendien lijkt 8 ook op ∞, het symbool voor oneindigheid. Twee achten staan voor dubbel geluk. Met deze kennis op zak is het zaak om zo min mogelijk aan het toeval over te laten. Wist je dat de Olympische Spelen in Bejing van 2008 begonnen op 8 augustus om acht minuten en acht seconden over 8, ofwel 8:08:08 op 08-08-08?

Bij Duo Fu Duo Cai 88 Fortunes and 5 Treasures willen we je kans op geluk ook een handje helpen. Je kunt inzetten vanaf 8 cent tot een maximum van 8,80 euro per spel. Speel je voor alle jackpots, dan is je minimale inzet 88 cent. Dat is toch prachtig! Veel geluk!

Basisspel
en features

Het spel Lucky Bay biedt niet alleen 16.807 manieren om te winnen, maar stelt de spelers ook in staat om onmiddellijk bonusactie te krijgen.

Lucky Bay legt de bonuskracht in spelershanden, waarbij de speler de bonus direct kan activeren door deze te kopen (BUY A BONUS). Deze BUY A BONUS feature is alleen beschikbaar op de 2 cent creditwaarde en wordt daarbij rechts onderin het scherm aangeduid.

Het spel wordt al in 11 van onze vestigingen aangeboden op de nieuwste speelautomaten van onze leverancier IGT en daar blijft het niet bij. Is Lucky Bay al bezet en wil je toch een spel spelen waarop je ook de bonus direct kan activeren? Speel dan op dezelfde soort speelautomaten het spel “Triple Heist”. Die speelautomaten zijn allemaal voorzien van zogenaamde gamepacks, waarbij er meer spellen te selecteren zijn op een en dezelfde speelautomaat.

Inzet
vanaf 8 cent

Basisspel

Het spelconcept Duo Fu Duo Cai kent twee spellen waarop een aantrekkelijke mix van jackpots te winnen is. Op beide spellen speel je het basisspel op vijf rollen met 243 winkansen. Ofwel elk spel kent 243 mogelijke kansen op een win bij een inzet van minimaal 8 cent. Alle wincombinaties zijn van links naar rechts (rol 1 naar rol 5).

Fu Bat Feature

Beide spellen kennen het zogenaamde Fu Bat symbool. Als je deze symbolen krijgt wordt daarmee de “pot” gevuld boven de rollen. En op enig moment als je weer een of meerdere Fu Bat symbolen hebt springt het spel naar deze feature. Het scherm gaat naar deze feature en er verschijnen 12 Lucky Coins. Achter elke munt zit een Fu Baby die correspondeert met 1 van de 4 progressieve jackpots. Je mag munten blijven kiezen totdat je 3 dezelfde Fu Babies hebt gedraaid. Dan win je de daarbijhorende jackpot!

Free Games

Heb je in het basisspel de 3 of meer Free Games symbolen (bij 88 Fortunes de Lucky Gong en bij 5 Treasures de Red Door symbolen) dan kom je in de free games mode. Bij 88 Fortunes krijg je tien vrije spellen, bij 5 Treasures krijg je er zes, maar kun je zogenaamde Gold Symbols kiezen en daarmee kies je voor meer kans op kleinere winsten of juist grote winsten met wat minder kans. En bij alle twee spellen kun je de Free Games symbolen blijven winnen, zodat je langer in de Free Games blijft!

Waar
te spelen?