Dragon Link

Spel van de maand
Lucky Bay

Heb jij een hang naar avontuur en ben je niet bevreesd voor de gevaren van de diepzee? Stap dan aan boord van de vissersboot de "Lucky Bell" en vaar mee in de zoektocht van kapitein Roodbaard naar de verborgen schatten in de baai die Geluk heet. Welkom bij Lucky Bay!

Basisspel
en features

Het spel Lucky Bay biedt niet alleen 16.807 manieren om te winnen, maar stelt de spelers ook in staat om onmiddellijk bonusactie te krijgen.

Lucky Bay legt de bonuskracht in spelershanden, waarbij de speler de bonus direct kan activeren door deze te kopen (BUY A BONUS). Deze BUY A BONUS feature is alleen beschikbaar op de 2 cent creditwaarde en wordt daarbij rechts onderin het scherm aangeduid.

Het spel wordt al in 11 van onze vestigingen aangeboden op de nieuwste speelautomaten van onze leverancier IGT en daar blijft het niet bij. Is Lucky Bay al bezet en wil je toch een spel spelen waarop je ook de bonus direct kan activeren? Speel dan op dezelfde soort speelautomaten het spel “Triple Heist”. Die speelautomaten zijn allemaal voorzien van zogenaamde gamepacks, waarbij er meer spellen te selecteren zijn op een en dezelfde speelautomaat.

Inzet
vanaf 20 cent

Inzet vanaf 20 cent op 2 cent creditwaarde tot 100 euro met 20 cent creditwaarde.

Waar
te spelen?