Cash Express

Spel van de maand
Lucky Bay

Heb jij een hang naar avontuur en ben je niet bevreesd voor de gevaren van de diepzee? Stap dan aan boord van de vissersboot de "Lucky Bell" en vaar mee in de zoektocht van kapitein Roodbaard naar de verborgen schatten in de baai die Geluk heet. Welkom bij Lucky Bay!

Basisspel
en features

Basisspel

De Cash Express Luxury Line is een concept met oplopende jackpots. Deze speelautomaat kent 3 verschillende spelthema’s (en in Utrecht 4). Voor elk spel geldt dat de minimum inzet 75 cent is en bij alle spellen maak je kans op 2 aantrekkelijke progressive jackpots plus nog 2 fixed jackpots die in grootte variëren afhankelijk van je inzet. Met de oude gouden spelthema’s 50 Lions, Timber Wolf en Buffalo (en in Utrecht ook nog Pelican Pete) kun je nu spelen op een compleet vernieuwd succesnummer van een jaar of 20 geleden.

Features & bonusrondes

Als je in het basisspel van elk spel de juiste feature symbolen krijgt kom je in de bonusronde. Hierin krijg je de keuze uit Free Games of de Cash Express Luxury Line feature. Het aantal free games verschilt per spel en ieder spel heeft er ook een extraatje bij, zoals bijvoorbeeld sticky wilds in de free games rondes, of multipliers die je winsten vermenigvuldigen. Als je kiest voor de Cash Express feature maak je kans op de Cash on Reels symbolen en 1 of meerdere treinsymbolen. En als kers op de taart kun je ook nog het Gold Train symbool krijgen.

Inzet
vanaf 75 cent

Inzet vanaf 75 cent op 1 cent creditwaarde tot 50 euro met 10 cent creditwaarde. 

Waar
te spelen?