Blue & Red Suite

Spel van de maand
Blue & Red Suite

Maak kennis met 2 zogenaamde gamepacks: de Blue & Red Suite van Merkur. Deze gamepacks hebben elk 24 verschillende spellen waar je uit kunt kiezen. Het bijzondere van spellen uit deze Suites is dat ze starten met een minimuminzet van 20 cent. Je kunt in de meeste gevallen met maximaal € 10,- inzetten en in een enkel geval zelfs met maximaal € 50,-.

Basisspel
en features

Exotische thema's en free games features

De spellen die worden aangeboden variëren van fruitspellen tot exotische thema’s met diverse lijnencombinaties. Ontdek de verschillende spellen, zoals Extra Wild of Magic Mirror in de Red Suite of Zentaurus of Metamorphosis in de Blue Suite. In de meeste gevallen kennen deze spellen zogenaamde free games features. Bij bepaalde combinaties worden dan een aantal vrije spellen toegekend, afhankelijk van het spel dat je speelt.

Inzet
vanaf 20 cent

Deze Merkur (van het bekende zonnetje) spellen zijn al langer zeer gewild en bekend over de grens in Duitsland en in Nederlandse speelhallen. Dat heeft vooral te maken met de diversiteit aan spellen, maar ook zeker vanwege de lage inzet van 20 cent. Deze Red  Suite en Blue Suite komen tegemoet aan de veelgehoorde vraag om goedkoper spelaanbod bij de speelautomaten. De spellen zijn gemakkelijk te spelen en dankzij de vele thema’s is er voor ieder wat wils. De Blue Suite en Red Suite speelautomaten staan in alle vestigingen.

Waar
te spelen?