Aladddin's Fortune

Spel van de maand
Aladdin's Fortune 3D

Ken je het sprookje van Aladin en de wonderlamp? Vast wel, het is een van de bekendste sprookjes uit de verhalen van Duizend-en-een-nacht. Aladin is een jonge kleermakerszoon die leeft op straat en steelt om te overleven. Op een dag vindt hij een lamp waar een Djinn in huist. Bij het oppoetsen van de lamp verschijnt deze geest en mag de eigenaar van de lamp een wens doen. En dan is er ook nog een prinses in het spel. Zo'n mooi verhaal: je zou er een film van kunnen maken. Of een speelautomaat natuurlijk.

Aladdin's Fortune 3D is een speelautomaat met vijf rollen. Boven elke rol bevinden zich vier lampjes. Elk lampje staat voor een letter in het woord WILD. Met elke draai kan je een lampje verdienen die aangaat. Heb je het voor elkaar dat alle vier de lampjes boven een rol zijn verlicht, dan wordt de rol WILD gedurende de volgende vier spins.

Het doel is om op alle rollen zoveel mogelijk lampjes te doen branden. De lampjes aan de linkerzijde van het scherm (rol 1, 2 en 3) leveren het meeste op. Hoe meer lampjes er branden, des te groter de kans dat de rollen WILD gaan en payouts opleveren.

Basisspel
en features

Basisspel

Speel Aladdin’s Fortune niet op een gewone speelautomaat maar op een 3D-speelautomaat met surround stoel! Ervaar de geweldige 3D-effecten op dit spannende spel. Het basisspel speel je op 5 rollen met 60 winlijnen. Bij elk spel heb je 60 kansen op een win. Alle wincombinaties zijn van links naar rechts (rol 1 naar rol 5).

Wild

Het spel kent een Genie Wild symbool, dat 2 posities op de rol als wild afdekt. Daarnaast kent het spel Wild Stays 4 Plays: heb je 4 magic lantern symbolen boven een rol verzameld dan wordt de hele rol 4 opeenvolgende spellen wild!

Free Games

Heb je in het basisspel 3, 4 of 5 Portal symbolen, dan kom je in de Free Games ronde. In de Free Games ronde kun je zelf kiezen met hoeveel vrije spellen, in combinatie met aantallen wild symbolen, je wilt spelen. Ga je voor laag of hoog risico, met of zonder grotere kansen op grote wincombinaties?

©2021 IGT. De handelsmerken en/of dienstmerken die hierin worden gebruikt zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van IGT, haar dochterondernemingen of haar licentiegevers. Artwork, beschrijvingen, spel, foto's, video's en andere afgebeelde productdetails zijn onderhevig aan verandering.

Inzet
vanaf 60 cent

Inzet vanaf 60 cent tot een maximum van 3 euro per spel.

Aladdin's Fortune

Waar
te spelen?