Lucky Lady's Roulette

Roulette met een vleugje Lady Luck

Lucky Lady's Roulette is een spannende, opwindende versie van het roulettespel, waarbij de Lucky Lady een vleugje extra charme toevoegt. Lucky Lady's Roulette is nu in al onze vestigingen te spelen op diverse Multi Game terminals waar het spel icoon op wordt getoond.

Zo werkt het

Lucky Lady’s Roulette kent dezelfde kansen als bij een traditioneel roulettespel. Ook de uitbetalingen zijn hetzelfde met uitzondering van de straight up (vol nummer), deze betaalt 30 maal uit (inclusief de inzet).

Extra uitbetaling op bonusnummers
Win tot 240 keer je inzet

De Lucky Lady selecteert elk ronde - nadat er geen inzetten meer geplaatst kunnen worden terwijl de roulettekogel nog rondgaat – in totaal 1, 2, 3 of 4 willekeurige bonusnummers (van 0-36) die vervolgens worden weergegeven linksboven op het beeldscherm.

Heb je één (of meer) van deze bonusnummers gespeeld (een inzet op het volle nummer) en valt de roulettekogel op een bonusnummer, dan ontvang je naast de reguliere uitbetaling ook de bonusuitbetaling op het nummer. 

Deze bonusnummers betalen indien deze nummers gespeeld én gevallen zijn, in totaal en geheel willekeurig 210 keer extra uit, verdeeld over de 1, 2, 3 of 4 Lucky Lady bonusnummers. Dat betekent dat je als gelukkige speler totaal wel tot 240 keer uitbetaald kan krijgen!

Valt de roulettekogel niet op een van de bonusnummers, maar wel op een gespeeld nummer? Dan volgt enkel de reguliere uitbetaling.


    Ontdek Lucky Lady's Roulette

    Op diverse Multi Game terminals kan je nu meespelen met Lucky Lady's Roulette.
    Onze collega Laura laat in een korte video zien hoe eenvoudig het is om mee te spelen.

    Bekijk de speluitlegvideoBekijk de speluitlegvideo

    Lucky Lady's roulette wordt aangeboden in de volgende vestigingen