holland-casino-gasten-achter-speelautomaten
Win minimaal € 50.000,-

Jin Ji Bao Xi Grand Jackpot

Zo speel je mee
voor deze landelijke jackpot

De Fortune Jackpot van Jin Ji Bao Xi Grand is na de Mega Millions Jackpot onze hoogste speelautomaten-jackpot.

Met een inzet vanaf 0,88 maak je al kans op deze megaprijs!

Spelen kan in Amsterdam Centrum, Amsterdam Sloterdijk, Breda, Enschede, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht, Valkenburg en Venlo.

9 vestigingen
Landelijk gekoppelde jackpot

Landelijk gekoppelde jackpot vanaf € 50.000,-

Jin Ji Bao Xi Grand kent maar liefst 3 verschillende jackpots. De hoogste loopt op bij een startbedrag van € 50.000,-! In alle vestigingen waar Jin Ji Bao Xi Grand wordt aangeboden kun je meespelen voor deze jackpot.

Daarnaast zijn er nog 2 andere progressive jackpots, met een startbedrag vanaf € 10.000,- en € 2.500,-. Deze zijn gekoppeld per vestiging en ook uitsluitend te winnen in de betreffende vestiging.

Landelijke jackpot
  • Fortune Jackpot
    Startbedrag: € 50.000,-

  • Grand Jackpot
    Startbedrag: € 10.000,-

  • Major Jackpot
    Startbedrag: € 2.500,-

Basisspel
en features

Tiger en Phoenix

Het concept wordt per vestiging aangeboden op 6 speelautomaten met twee verschillende spelthema’s genaamd Tiger en Phoenix. Deze spellen zijn gebaseerd op Rising Fortunes en Endless Treasures, twee spellen van het populaire concept Jin Ji Bao Xi, dat in elke vestiging al enkele jaren wordt aangeboden.

Features

Alle jackpots van de JJBX Grand zijn te winnen in het basisspel en ook in de 3 verschillende features: vrije spelen, de top-up feature en de jackpot feature. De laatste wordt getriggerd als de pot met munten is gevuld. Naast jackpots is er tijdens de vrije spellen ook kans op grotere prijzen. Bij de top-up features worden de bedragen uitgekeerd die tijdens deze feature op het scherm verschijnen. Vraag onze speelautomatenmedewerkers naar een demonstratie.