Woonbeurs Schiedam: organisatie met zorg

In de Grote- of Sint Janskerk organiseren we de Woonbeurs Schiedam, waar projectontwikkelaars en makelaars de bouwplannen presenteren.

Samen met Petra Hickendorff van Viva La Vida Events en Fun-key Events organiseren we in opdracht van de gemeente Schiedam jaarlijks de Woonbeurs. Hiervoor benaderen Petra Hickendorff en Janet van Huisstede circa 85 partijen en verzorgt HC alle publiciteit. Met posters, banieren voor de kerk, social media berichten, advertenties in kranten, interviews op lokale en regionale TV en radio, en met enorme posters in Centercom-borden langs de wegen in Schiedam, Vlaardingen en op transformatorhuisjes in Rotterdam.

In 2016 trokken we op zaterdag 8 oktober van 10 tot 16 uur zo’n 1.350 bezoekers die zich oriënteerden op de woningmarkt, in 2017 trokken we op zaterdag 16 september van 10 tot 16 uur meer dan 1.500 woningzoekenden. In 2017 was het thema Natuurlijk & Groen.

In 2018 gaan we het concept aanpassen omdat de markt dat vraagt. Ondertussen plaatsen we nog steeds berichten over nieuwbouwontwikkelingen op de Facebookpagina. 

Klik op de foto en lees het geplaatste artikel

Klik op de foto en lees het geplaatste artikel

Klik op de foto en lees het geplaatste artikel