Wijkfilms over nieuwbouwplannen

Wijkfilms over nieuwbouwplannen

In augustus, september en oktober 2020 produceerden we een aantal films t.b.v. de Nieuwbouwdag Schiedam die op 10-10-2020 plaatsvond. Janet van Huisstede van HC regelde de productie, schreef alle teksten, regelde de artist impressions en sprak de voice-overs in. 

We maakten allereerst een ‘opwarmer’ voor de Nieuwbouwdag met acteurs Anne Rats en Koen Wouterse, filmer Twan van der Veer, dronevliegers Frenk Kok en Sander van Fun-key events, Ed Smit van Recording Studio Zwart Nazareth en editer en after-effects specialiste Maaike van Carree Creative. 

Vervolgens maakten we een film die woningzoekenden ook na 10-10-2020 opriep om de brochure met fiets- en wandelroutes af te halen bij het i-PUNT in de WAAG.

In de 6 wijkfilms met luchtbeelden, artist impressions en straatbeelden van alle huidige en nieuwe bouwactiviteiten, legden we de nadruk op de plannen voor de Schiedamse wijken Centrum, Nieuwland, Noord, Oost, Zuid en West. Deze films werden op zaterdag 10 oktober 2020 (10-10-2020) om 10.00 uur online gezet op een groot scherm bij het i-PUNT in de WAAG en zijn nog steeds te zien op de website www.nieuwbouwdagschiedam.nl.