Verken Schiedam met S’LOEP vanaf het water

Beleef Schiedam vanaf het water:

Welkom aan boord bij S’LOEP 

Vaar … vertraag … kom tot rust … ontdek … verstil … kalmeer … onthaast … verbaas je over de schoonheid van Schiedam … geniet van mooie momenten met mensen die je lief zijn. Len en Henk staan open voor ieders vaarwensen. Dat moest duidelijk worden op de website die Barry Roosloot van Fekt ontwierp en waarvoor Janet van Huisstede de teksten schreef. In het voorjaar van 2021 ligt de sloep weer in Schiedams water. Dan zijn wellicht de beschreven corona-maatregelen niet meer nodig en mogen er weer meer mensen samen in de bot stappen! 

Rondvaarten

Vaar in deze corona-tijd samen met je partner of gezin veilig met ons mee in de frisse buitenlucht. S’loep is normaal geschikt voor 9 personen. Nu kunnen maximaal 5 personen uit één huishouden meevaren voor een aangepaste prijs. Schipper Henk blijft op anderhalve meter afstand!

Maak een onvergetelijke tocht met ons door de oude havens van Schiedam met familie, vrienden of collega’s. Kies een eigen rondvaart en arrangement door Schiedam, naar Overschie of Delft. 

Laat jullie lunch aan boord takelen bij de Korenbeurs door Césant, of smul mee aan boord van de befaamde borrelplank met drankjes van 1714. Dineer met bord op schoot met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen van toprestaurants in Schiedam. 

Combineer een rondvaart met een mooie stadwandeling of een museumbezoek. Ervaren stadgidsen als Rob van der Stel en Nico de Vries vertellen desgewenst al wandelend heerlijke anekdotes over de bijzondere geschiedenis van de stad. 

Iemand belonen of verrassen? Schenk een S’LOEP Vaardebon op maat met een bijzonder arrangement. Bijvoorbeeld met een lekkere dag varen door Schiedam of onder de vele bruggen door naar Overschie of Delft. 

Kijk ook op www.sloep-schiedam.nl