Kerst aan de Schie

Kerst aan de Schie: samen sterker én nog sfeervoller

Tal van partijen in de stad zetten zich in december optimaal in voor een bruisende feestmaand. De Stokerij, Triple C, Theater aan de Schie, Schiedam Partners, Suikerzoet Filmfestival, Stichting Winterlicht, Scholen, Service Clubs, Stichting Brandersfeesten, Stedelijk Museum Schiedam, Basisscholen, orkesten, koren, Jenevermuseum, De Bibliotheek Schiedam, Music Inspired Art, YETS Foundation, Blieppas, De Kleine Ambassade, Horeca-partijen, Sportclubs, BOEi. 

Koppelingen

Maar kan dat niet beter als je alle krachten, ervaring, talenten en deels ook financiën bundelt? Van Huisstede Communicatie (HC), Fun-key events, Schie TV en Stichting Centrummanagement Schiedam (SCS) willen met zoveel mogelijk partijen in Schiedam van 6 tot en met 31 december een prachtige, warme kerstmaand optuigen voor zoveel mogelijk Schiedammers. Daarbij willen we alle mogelijke inzet van lokale partijen zoveel mogelijk aan elkaar koppelen, onder de paraplu Kerst aan de Schie waaronder tal van activiteiten gaan spelen. 

Brainstorm door HC

Daarom schreef HC een basisplan, en organiseerde HC een brainstorm op 21 juli in de Havenkerk aan de Lange Haven, waaraan maar liefst 21 partijen actief deelnamen. Janet van Huisstede van HC notuleerde de hele avond, het Centrummanagement verwerkte het tot een terugkoppeling, en inmiddels lopen er al de nodige dwarsverbindingen. In overleg met Schiedam Partners is besloten om Kerst aan de Schie de komende jaren tot een groeimodel te maken.