In het Licht

Schiedam Partners zette in december 2021 S’DAMMERS die in dat jaar van buitengewone betekenis waren voor haar/zijn omgeving, buurt of de stad letterlijk in het licht. Deze waardevolle Schiedammers werden voorgedragen en uitgenodigd om in de sfeervolle ‘photobooth’ in het I-PUNT plaats te nemen, waar ze professioneel werden gefotografeerd. 

Janet van Huisstede werd genomineerd door Pieter Sneep:

“Als je in Schiedam actief wilt worden als ondernemer, vrijwilliger, event organisator of als nieuwe bewoner dan kom je in aanraking met Janet van Huisstede. Met haar activiteiten binnen DeWinkelmeiden, Nieuwbouwdag Schiedam, of Van Huisstede Communicatie is ze een bron van informatie en verbinder pur sang.
Haar bijdrage aan de stad is groot en in feite onbetaalbaar. Janet heeft veel initiatieven geholpen om van de grond te komen en wordt vaak gevraagd om een steentje bij te dragen. Ze zegt zelden nee, is bereid om iedereen van advies te dienen of zorgt dat de juiste personen of organisaties met elkaar in contact komen.
Janet is het olievrouwtje op heel veel punten. En dat ze na zoveel jaren nog steeds positief en vol energie aan de stad bijdraagt is bewonderingswaardig. Daarom verdient Janet het om in het licht te staan. Keep up the good work Janet!”