Vrijdag 24 mei t/m zondag 9 juni

Maak kans op € 100.000,-

Het zijn de Geluksweken
bij Holland Casino

Geluk: het is ongrijpbaar en laat zich niet afdwingen, maar tijdens de Geluksweken ligt het geluk bijna voor het oprapen. Ruim twee weken lang kun je raden hoeveel munten er in de geluksfontein liggen. Raad jij het juiste aantal? Dan maak je kans op € 100.000,-! Bovendien vallen er op de speelautomaten 8.500 extra prijzen die kans bieden op € 10.000,-. Zoveel kansen op geluk: die laat je toch niet aan je voorbijgaan?

Raad het aantal munten in de Geluksfontein

Maak kans op € 100.000,-

In elke vestiging staat vanaf vrijdag 24 mei een geluksfontein met ontelbaar veel munten. Of toch niet? Want als jij raadt hoeveel munten er in de geluksfontein liggen, dan maak je kans op de landelijke hoofdprijs van € 100.000,-.

Bij elk bezoek tussen vrijdag 24 mei en zondag 9 juni ontvang je een voucher met daarop een unieke code waarmee je één keer mag raden hoeveel munten er in de fontein liggen. Je kunt je raadkansen verzilveren tot maandag 10 juni 11.59 uur.

  • Je mag per bezoek 1 keer raden.

  • In totaal mag je 8 keer raden gedurende de actieperiode, tenzij je ook op vrijdag 24 mei aanwezig bent: deze openingsdag krijg je een extra raadkans (en dus eenmalig twee raadkansen bij je bezoek) en mag je hierdoor in totaal 9 keer raden.

  • Hebben meer gasten het juiste antwoord gegeven of zitten meer gasten even ver van het juiste antwoord af? Dan verdelen we de € 100.000,-.

  • Donderdag 13 juni is de winnaarsavond waarop de winnaar(s) bekend worden gemaakt. Zorg dat je voor 21.00 uur aanwezig bent om kans te maken. Livemuziek maakt deze spannende avond extra feestelijk.

In de actievoorwaarden lees je alle details.

Gelukstombola

Duizenden extra jackpots van € 50,-

Naast de grote geluksfontein-hoofdprijs heb je nog eens 8.500 extra kansen op geluk. Want tussen vrijdag 24 mei en zondag 9 juni vallen er 8.500 extra Favorites Jackpots op de speelautomaten. Win je een Favorites Jackpot? Dan ontvang je € 50,- én een lot voor de gelukstombola met kans op € 10.000,-.

Hoe speel je mee?
  • Gebruik je Favorites Card om op de speelautomaten te spelen: je maakt dan automatisch kans op de Favorites Jackpot.

  • In de actieperiode vallen er maar liefst 8.500 extra Favorites Jackpots.

  • Win je een Favorites Jackpot? Dan krijg je een tombolalot voor de feestelijke winnaarsavond op donderdag 13 juni.

  • Lever je tombolalot tussen 18.30 en 21.45 uur in bij je favoriete vestiging op de winnaarsavond op donderdag 13 juni. In elke vestiging gaat er die avond iemand met € 10.000,- naar huis. Stel je toch voor dat jij dat bent....

Donderdag 13 juni

Zet de winnaarsavond in je agenda

Heb jij een poging gedaan het aantal munten in de geluksfontein te raden en/of heb jij een tombolalot in handen? Kom dan naar de feestelijke winnaarsavond op donderdag 13 juni.

Zorg dat je voor 21.00 uur aanwezig bent en ontdek om 22.00 uur of jij (één van) de gelukkige winnaar(s) bent.

Onze vestigingen