22 september t/m 3 december

Favorites Cruise Weken

Maak kans op een Caribbean Cruise ter waarde van € 10.000,-

Stap aan boord van de Favorites Cruise Weken

Maak kans op een Caribbean Cruise ter waarde van € 10.000,-

Hagelwitte stranden, eindeloos relaxen of juist een nieuwe mooie stad ontdekken: klinkt jou dit als muziek in de oren? Stap dan van 22 september tot en met 3 december aan boord van de Favorites Cruise Weken en maak kans op mooie reizen, met als ultieme hoofdprijs een Caribbean Cruise t.w.v. € 10.000! Geniet mee van een ontdekkingsreis op bijzondere locaties waar jij binnenkort naartoe zou kunnen gaan.

Win een Noordzee Cruise t.w.v. € 3.000,-

Tijdens de actieperiode zijn er in totaal 3 winnaarsavonden met kans op mooie reisprijzen. Maak op de 1e en 2e winnaarsavond kans op een prachtige Noordzee Cruise t.w.v. € 3.000,-, waarmee je verschillende steden en havens gaat ontdekken. Je vaart met de bijzondere MSC Euribia langs steden zoals Le Havre, Southampton en Hamburg. Of wie weet win jij een mooie reischeque of een weekend voor 2 personen naar het bourgondische Antwerpen!

Maak kans op een Caribbean Cruise t.w.v. 10.000,-

Een licht briesje, helderblauwe zee, tropische stranden met palmbomen en eilandhoppen langs prachtige bounty-eilanden: dat wil toch iedereen? Maak op de XXL winnaarsavond kans op een Caribbean Cruise t.w.v. € 10.000,- of één van de andere mooie reizen! Wat dacht je van een 4-daagse reis naar Marrakesh of een lang weekend naar Lissabon?

Zo speel je mee

 • Speel tijdens de actieperiode met je Favorites Card op de speelautomaten, want als een Favorites Jackpot valt ontvang je een lot voor de eerstvolgende winnaarsavond.
   

 • Grote kans dat je enkele dagen nadat je op de speelautomaten* hebt gespeeld een mail ontvangt met een extra gewonnen Silent Favorites Jackpot. Je ontvangt € 5,- speelgeld én een lot voor de eerstvolgende winnaarsavond.
   

 • Bij elke Favorites Jackpot die je tijdens winnaarsavond 1 en 2 wint, ontvang je een lot voor de eerstvolgende winnaarsavond.
   

 • Als je je lot inlevert tijdens winnaarsavond 1 en 2 bij de tombolabox, dan ontvang je een lot voor de XXL winnaarsavond en maak je kans op de absolute hoofdprijs van € 10.000,-.
   

* Dit geldt alleen als je e-mails van ons ontvangt. Heb je je nog niet aangemeld voor onze e-mails? Meld je aan via de receptie bij jouw favoriete vestiging.

De winnaarsavonden

Markeer de data van de winnaarsavonden in jouw favoriete vestiging alvast in je agenda en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar van één van die fantastische reizen.

Winnaarsavond 1 (ma 16 t/m do 19 okt)

Winnaarsavond 2 (ma 13 t/m do 21 nov)

Winnaarsavond XXL (ma 4 t/m do 11 dec)

Description

Prijzen per winnaarsavond

Tijdens de actieperiode zijn er in totaal 3 winnaarsavonden.

Bij winnaarsavonden 1 en 2 maak je kans op één van de volgende prijzen:

 • 1e prijs: Noordzee Cruise voor 2 personen t.w.v. € 3.000,-

 • 2e prijs: Weekend voor 2 personen naar Antwerpen t.w.v. € 750,- 

 • 3e prijs: Reischeque t.w.v. € 250,-


Tijdens de laatste XXL winnaarsavond maak je o.a. kans op de absolute hoofdprijs:

 • 1e prijs: Caribbean Cruise voor 2 personen t.w.v. € 10.000,-

 • 2e prijs: 4-daagse reis voor 2 personen naar Marrakesh t.w.v. € 4.000,-

 • 3e prijs: Weekend voor 2 personen naar Lissabon t.w.v. € 2.500,-