Goudkarper zwemt boven een Punto Banco speeltafel
Donderdag 8 t/m dinsdag 27 augustus

8-8 Lucky Days

Maak kans op gouden Pandamunten en € 250,- cash

8-8 Lucky Days
Maak kans op gouden Pandamunten en  250,- cash

Wat: 8-8 Lucky Days
Wanneer: Donderdag 8 t/m dinsdag 27 augustus
Waar: Amsterdam Centrum, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Venlo

Het cijfer 8 staat in de Chinese cultuur voor fortuin en rijkdom. Dus op de 8ste dag van de 8ste maand zijn je kansen dubbel zo groot. Dé ideale dag om de actie 8-8 Lucky Days te starten!

De dealer betaalt een winnaar uit aan de Punto Banco speeltafel
Hoofdprijs: gouden Pandamunt t.w.v. € 2.500,-.

Speel mee met Punto Banco

De Chinese reuzenpanda is hét symbool van China. De Pandamunt, de officiële gouden munt van de Volksrepubliek China, wordt daarom jaarlijks voorzien van een nieuw ontwerp. Het is een zeer gewilde munt onder verzamelaars. Tijdens de 8-8 Lucky Days trekking op woensdag 28 augustus om 22.08 uur maak je kans op één van deze verzamelobjecten!

Speel mee voor de hoofdprijs: een gouden Pandamunt van 30 gram ter waarde van € 2.500,-. Ook maak je kans op één van de andere prijzen zoals gouden Pandamunten van 8 en 15 gram of een van de 5 cashprijzen van € 250,-.

Wil je kans maken?

Speel dan mee op de Punto Banco tafels. Van donderdag 8 augustus tot en met dinsdag 27 augustus zijn er elke avond tussen 20.00 en 01.00 uur loten te winnen.

Ben je deelnemer aan het spel en valt égalité aan jouw tafel, dan ontvang je een lot. Je hoeft niets extra’s te doen en ook niet speciaal op égalité in te zetten.

holland-casino-gasten-achter-speelautomaten
Favorites Jackpot

Extra prijs van € 88,- op de speelautomaten

Niet alleen maak je tijdens de 8-8 Lucky Days kans bij Punto Banco, ook bij de speelautomaten doe je mee voor extra prijzen.

Speel jij op donderdag 8 augustus met je Favorites Card en win je de Favorites Jackpot? Dan ontvang je een speelautomatenticket van € 88,- en een leuke attentie. Datzelfde geldt op woensdag 28 augustus, op de dag van de 8-8 Lucky Days trekking.

In deze vestigingen kan je meespelen

In deze vestigingen kan je meedoen met de Lucky Days actie: Amsterdam Centrum, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Venlo. In elke vestiging maak je kans op bovengenoemde prijzen.

Verzilver je geluk en bezoek ons tijdens de 8-8 Lucky Days!

In deze vestigingen kan je meespelen: