Home
Van huisstede communicatie is een resultaatgericht fullservice communicatie-adviesbureau.
Vers v /d pers
 
Pers en Social Media
Vijftien jaar geleden gaf de krant één keer per dag het nieuws vers van de pers. We zijn in korte tijd van broadcasting naar narrowcasting gegroeid. De Tweets vliegen om je oren, Facebookberichten zijn sneller dan het licht. Wie free publicity wil genereren, moet veel méér doen dan een persberichtje of wat Tweets versturen.

Social Media vergen een gedegen social mediaplan. En een effectieve persbenadering begint met het bouwen aan een relatie met de pers. Weten met wie je spreekt door het monitoren van media! Het persbericht of social media-bericht is pas goed als het begint met nieuwswaarde, inspeelt op het juiste interessegebied en in de juiste tone-of-voice is geschreven. HC schrijft persberichten en social media content en helpt u een relatie met de pers op te bouwen. Desgewenst trainen we u in perswoordvoering.

Wie social media wil inzetten, moet weten dat deze media uitgaan van delen en geven. Het vergt een interactieve, dus ook tijdrovende instelling. En het vergt kennis van alle mogelijkheden bij goed gebruik en van de gevaren bij verkeerd gebruik. Niemand wil een ervaring zoals 'de verjaardag in Haren'! Daarom werken we aan Twitter, Facebook, Foursquare, Slideshare, Pinterest, Instagram en andere social media met social media-experts. Zij kennen de allerlaatste mogelijkheden, kunnen de mediamiddelen planmatig en technisch inrichten, zorgen voor een kruisbestuiving van tools en een afgewogen planning.

 van huisstede communicatie Louise de Colignystraat 20, 3116 EL Schiedam, 0622979032 - info@hc.nl