Home
Van huisstede communicatie is een resultaatgericht fullservice communicatie-adviesbureau.
Verzameld werk
 
Kinder-evenement
Voor kinderen in de basisschoolleeftijd wordt in de zomervakantie weinig georganiseerd in Schiedam. Helaas kunnen veel kinderen door de crisis niet op vakantie. Janet van Huisstede besloot begin 2011 – na overleg met Cedric Muchall die bouwdorpen organiseerde in Maassluis – om Kids Bouwdorp Schiedam te gaan organiseren. Ze zocht een bestuur, richtte een stichting op, benaderde tientallen sponsors en donateurs, organiseerde alle publiciteit, ontwikkelde de website www.kidsbouwdorp.nl en vroeg KomKids om professionele begeleiding op het veld.
Kids Bouwdorp Schiedam was in 2011 en 2012 een geweldig succes. Vier dagen lang timmerden dagelijks gemiddeld 300 kinderen per dag alsof hun leven ervan afhing aan geweldige constructies met hout van hergebruikte pallets, restpartijen hout, gordijnen en vloerbedekking. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit alle wijken van Schiedam namen deel.
In 2011 haakten we aan op het stadsthema Molens, op het bouwterrein waar Woonplus inmiddels Het Kwartet heeft gebouwd. In 2012 bouwden we met Schatten en Sultans verder op ‘400 jaar Turks-Nederlandse betrekkingen’ op Oranjeburgh, het voormalige ziekenhuisterrein. In 2013 draait alles om het thema Windkracht 13: natuurlijke energie en energie van Schiedammers, duurzaamheid, groen in 2013.
Kinderen gaven aan dat ze vier dagen Kids Bouwdorp te kort vinden duren. Daarom gaat Kids Bouwdorp in 2013 vier weken open: van 1 tot en met 31 augustus. Dit keer in het Beatrixpark in Schiedam.
Het is voor kinderen heel gezond als zij sámen buiten spelen, spelenderwijs iets leren over constructies en praktisch worden betrokken bij techniek. Meer dan ooit is het nodig kinderen te leren dat het leuk is om met je handen te werken, dat techniek leuk en spannend is, en dat het een kick is om goed samen te werken in een team. Daarbij worden we in 2013 gesteund door vrijwilligers uit het bedrijfsleven met ervaring in de techniek en bouw. Ook de tien serviceclubs in Schiedam, van Rotary tot Lions, steunen met vrijwilligers.
 


Businessplan ontwikkelen
Personeelshandboek
Woonvisie2030 app
Promotie kunstcentrum
Kinder-evenement
Online winkelcentrum
Huisstijl school
Social Media-training
Ludiek Jaarverslag
Woonverhalen
Kavelverkoop
Stadsvisie2030 Schiedam
Productsheets
Burgerparticipatie
ABRI-campagne
Netwerk opzetten
Sponsorwerving
Arbeidsmarktcommunicatie
Verkoopbrochure
Brochure Horecabeleid
Brochure Wet Bibob
Digitale nieuwsbrief
Jaarverslag Rabobank
Leaflets Siemens
ICTspecial Vestia
Hypotheekcampagne
Nieuwspagina
Ledennieuwsbrief
Jaarverslag JCS
Nieuwbouwpromotie
Direct mailings
Informatiemap
DM-actie
Huisstijl
Wandelgids
Corporate campagne
Kick-off meeting
Digitaal jaarbericht
Corporate brochures
Restyling magazine
Brochure wonen&zorg
Nieuwbouwpromotie
Scheurkalender
Projectenoverzicht
Brochure
Nieuwbouwpromotie
van huisstede communicatie Louise de Colignystraat 20, 3116 EL Schiedam, 0622979032 - info@hc.nl